StilCreativ
0 produse - 0 lei Coș

Despre

Bijuterii unicat cu personalitate!

Povestea noastră s-a născut din dorinţa de a ajuta şi de a facilita activitatea de creaţie şi de promovare a produselor handmade. Credem cu tărie că fiecare creaţie are o poveste despre individualitate, exprimare de sine, dragoste și prietenie.
Misiunea noastră este aceea de a ferici atât artizanul cât şi clientul promovând produse realizate manual.
Echipa noastră este încântată să vă prezinte colecţiile de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni handmade unice, realizate cu multă grijă şi care reprezintă adevărate opere de artă, ce impresionează prin originalitatea lor.
Bijuteriile promovate de noi sunt feminine, delicate, inspiraţionale şi dau oricărei femei încredere. Învestind în accesoriile potrivite te vei simţi mai frumoasă şi mai ales unică, indiferente de evenimentul la care vei lua parte.
Pentru o ieşire cu fetele, o ocazie specială sau chiar pentru completarea unei ţinute la birou, bijuteriile handmade aduc strălucire oricărei ţinute şi pot adăuga un plus de personalitate şi originalitate.
Alegeți să fiți unică! Alege piese unicat care să se potrivească personalităţii şi stilului dumneavoastră.
Alegeți să dăruiți persoanei dragi din viața dumneavoastră o bijuterie care o va face să se simtă și mai apreciată și mai iubită!
Cumpărând de la noi, puteți fi siguri că ați devenit proprietar al unei bijuterii pe care nimeni altcineva din lume nu o va avea vreodată, deoarece bijuteriile noastre sunt excepționale, la fel și clienții noștri!
Colecţia noastră cuprinde bijuterii şi accesorii deosebite, lucrate manual: cercei, pandantive, brăţări, coliere, broşe, cutii de bijuterii, etc.
Bijuteriile sunt făcute pentru a fi purtate, iubite și fac parte din viața noastră de zi cu zi.
Vă mulțumim că ați vizitat magazinul stilcreativ.ro cu produsele noastre unice şi speciale menite să bucure ochii dar mai ales spiritul.

Bijuterii unice
lucrate manual
Cutie cadou la
fiecare produs
Livrare GRATUITĂ la o comandă peste 200 lei Plata la livrare
(Sistem ramburs)

Stil Creativ Art Deco SRL
Bucuresti, Romania

+40722 999 821 contact@stilcreativ.ro