StilCreativ
0 produse - 0 lei Coș

Termenii și condiții

til Creativ Art&Deco – este denumirea comercială a S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L., cu sediul în oraşul Bucureşti, sector 1, Str. Piaţa Amzei, Nr. 5, corp B, camera 1, Etaj 2, Ap. 4, Municipiul Bucureşti, cod poştal 010342, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J40/17790/20.10.2017, având cod de înregistrare fiscal 38384227 şi cont IBAN RO05INGB0000999907321508, deschis la Banca ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucureşti

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.stilcreativ.ro implică acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor, precum şi a tuturor informaţiile cuprinse în secţiunile "Informaţii utile" şi "Politica de plată şi livrare".

Administratori acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniţi pe această pagină de fiecare dată când utilizaţi site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor şi condiţiilor de utilizare.

Informaţii generale despre produse şi preţuri.

S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L. garantează bună funcţionare a acestui site, calitatea informaţiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate, însă uneori nuanţele culorilor produselor pot să difere uşor, ca urmare a procesului de execuţie al fotografiilor sau a setărilor monitorului dumneavoastră.

Imaginile cu produsele, ofertele sau preţurile pot fi schimbate fără o notificare în prealabil.

Produsele comercializate prin intermediul www.stilcreativ.ro sunt noi, ambalate într-o cutie de bijuterii, iar în momentul livrării vor fi întotdeauna însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare.

S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L. nu este responsabilă pentru:

- pagubele, accidentele sau defecţiunile produselor cumpărate din acest magazin produse prin utilizarea acestora;

- întârzierea livrării comenzii de către furnizorul de servicii poştale:

- distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite în timpul transportului până la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii poştale;

- nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului;

- informaţiile incorecte sau eronate furnizate de către cumpărător. Datele de identificare pot fi corectate oricând de către utilizator, prin accesarea contului personal.

1.Dreptul de autor.

Întreg conţinutul site-ului www.stilcreativ.ro (text, grafice, imagini, butoane, script-uri, programe şi orice alte date) este proprietatea S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L. şi este protejat în conformitate cu Legea Drepturilor de Autor. Graficele, logo-ul, antetul şi imaginile de pe www.stilcreativ.com nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparţin S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L., astfel încât să creeze confuzie printre clienţi sau care să discrediteze site-ul www.stilcreativ.ro sau S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L.

2.Protecţia datelor personale.

Utilizatori neînregistraţi – aceştia au acces pentru vizitarea secţiunilor site-ului şi posibilitatea de a comanda produsele prezentate.

Utilizatori înregistraţi – completează un formular cu informaţii de identificare, sunt înregistraţi în baza de date, automat la Newsletter şi pot comanda produsele prezentate.

Prin înregistrarea că membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresă de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil (a) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces că membru al site-ului www.stilcreativ.ro, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor şi propriilor materiale informaţionale, promoţionale şi publicitare către clienţii săi. Datele dumneavoastră vor fi folosite în scopul îmbunătăţirii produselor şi serviciilor noastre astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri şi pentru a vă furniza noutăţi despre produsele şi serviciile oferite de noi.

Societatea nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile şi/sau furturile de informaţii cauzate de defecţiuni ale soft-ului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conţin viruşi sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră. www.stilcreativ.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deşi nu pot fi împiedicate, nu deţin totuşi dreptul de a trimite sau posta informaţii în www.stilcreativ.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operaţie va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

3.Informaţii, comunicări.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări pe adresa de e-mail contact@stilcreativ.ro atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile şi comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informaţii cu privire la site-ul, produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poştă, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societăţii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenţa aceste informaţii prin orice mijloace.

www.stilcreativ.ro poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L., şi nu poate fi, în nici o circumstanţă, responsabil pentru conţinutul acestor site-uri.

4.Abonarea&dezabonarea la newsletter.

Abonarea şi dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.stilcreativ.ro este gratuită, voluntară şi presupune acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând vă puteţi dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială, aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

5.Regulamente promoţii.

www.stilcreativ.ro stabileşte regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Totodată, reducerile din cadrul campaniilor în derulare nu se aplică retroactiv şi nici nu se cumulează cu alte vouchere.

6.Litigii.

Prin utilizarea site-ului www.stilcreativ.ro - vizitare sau cumpărare produse – utilizatorul se declară de acord cu “Termenii şi condiţiile” de mai sus. Orice dispută care ar putea apărea între utilizator şi S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L. se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă această cale este epuizată, dispută va fi soluţionată în instanţă, conform legislaţiei române în vigoare.

7.Servicii şi condiţii de cumpărare.

Selectare

Clientul are posibilitatea de a alege şi de a comanda dintre produsele magazinului. Clientul poate da clic pe produsul selectat astfel va vizualiza descrierea detaliată. Dacă dorește să achiziţioneze produsul apasă pe "Adaugă în coș" astfel plasează produsul cumpărat într-un coș virtual. Vizualizând iconul” Coș” va găsi toate produsele plasate în coş în timpul cumpărării, precum şi valoarea totală a facturii şi costurile de transport. Aici se poate corecta comanda, în special privind preţurile şi cantităţile, care după caz se pot schimba sau corija. Coșul va calcula automat valoarea totală a comenzii.

Te rugăm să citeşti cu atenţie descrierea fiecărui produs înainte de a plasa comanda.

Trimiterea comenzii

Dacă a verificat corectitudinea cantităților și prețurilor și consideră că dorește să finalizeze comanda dă clic pe butonul de "Plăteşte". Apoi are posibilitatea să aleagă modul de logare fie ca client deja înregistrat fie cu o nouă înregistrare.

Dacă anterior a cumpărat din magazinul virtual se poate loga cu adresa de e-mail şi parola anterioară. Dacă este un cumpărător nou, trebuie să introducă informaţiile necesare în scopul achiziţiei, care vor fi stocat în sistem, la o cumpărare următoare trebuie doar să se logheze. Dacă este de acord cu conţinutul comenzii, poate trimite comanda click pe butonul "Comandă".

Prețuri

Prețurile afișate sunt în lei și conțin toate taxele aplicabile, mai puțin costul livrării. Livrarea standard pe care o oferim este în aria de acoperire a Fan Courier sau prin Poşta Română (în afara ariei de acoperire a Fan Courier) și costă 20 lei (GRATUIT pentru comenzi de minim 200 lei).

Preţurile sunt cele valabile în momentul comenzii și se pot găsi lângă produsele din magazinul virtual. Costul de transport poate fi regăsit înainte de finalizarea comenzi. Dacă în magazinul web apar erori sau deficiențe în ceea ce privește produsul său preţul, ne rezervăm dreptul la corecţie. În acest caz, după detectarea erorilor și corectarea lor, clientul va fi informat imediat despre noile date. Clientul apoi, poate confirma din nou comanda, sau are posibilitatea să rezilieze comanda.

Prelucrarea comenzilor

Comenzile sunt procesate în termen de 2 zile lucrătoare.

Cumpărătorul va avea acces la istoricul comenzilor proprii, prin accesarea contului propriu, acestea fiind păstrate pe server.

Posibilitatea de corectarea datelor introduse eronat

Magazinul web va trimite un feedback prin e-mail (un e-mail de confirmare al comenzii). Această notificare nu constituie un acord contractual între vânzător şi cumpărător! Este doar o informare a clienților despre înregistrarea comenzii și transmiterea lui către asistenții comerciali.

O comandă este încheiată cu succes când vă este afişată şi trimisă prin e-mail factura proformă corespunzătoare comenzii dumneavoastră cu stadiul "În aşteptare". În momentul procesării comenzii de către www.stilcreativ.ro şi trimiterii coletului către dumneavoastră, veţi primi un email prin care veţi fi înştiinţat că stadiul comenzii este "Expediată".

Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.

În cazul în care clientul nu primește această notificare în termen de 48 de ore, oferta cumpărătorului devine inexistentă.

O comandă plasată poate fi modificată numai în următoarele situaţii şi doar la solicitarea Clientului. Clientul va solicita acest lucru în scris, trimiţând un e-mail pe contact@stilcreativ.ro menţionând clar solicitarea şi numărul comenzii.

A) Clientul renunţă la un produs şi notifică www.stilcreativ.ro înainte de expedierea comenzii

B) Modificarea adresei de livrare

Confirmare

Magazinul web va trimite un feedback prin e-mail (un e-mail de confirmare al comenzii). Această notificare nu constituie un acord contractual între vânzător şi cumpărător! Este doar o informare a clienților despre registrarea comenzii și transmiterea lui către asistenții comerciali.

O comandă este încheiată cu succes când vă este afişată şi trimisă prin e-mail factura proformă corespunzătoare comenzii dumneavoastră cu stadiul "În aşteptare". În momentul procesării comenzii de către www.stilcreativ.ro şi trimiterii coletului către dumneavoastră, veţi primi un email prin care veţi fi înştiinţat că stadiul comenzii este "Expediată".

Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.

În cazul în care clientul nu primește această notificare în termen de 48 de ore, oferta cumpărătorului devine inexistentă.

O comandă plasată poate fi modificată numai în următoarele situaţii şi doar la solicitarea Clientului. Clientul va solicita acest lucru în scris, trimiţând un e-mail pe contact@stilcreativ.ro menţionând clar solicitarea şi numărul comenzii.

A) Clientul renunţă la un produs şi notifică www.stilcreativ.ro înainte de expedierea comenzii

B) Modificarea adresei de livrare

Metode de plată

În momentul în care alegeți să achiziționați produse în cadrul magazinului nostru online plata produselor comandate împreună cu costul de transport se va realiza în numerar (sistem ramburs), în lei, integral către comisionarul care efectuează livrarea.

Transport si livrare

Livrarea standard pe care o oferim este în aria de acoperire a Fan Courier sau prin Poşta Română (în afara ariei de acoperire a Fan Courier) și costă 20 lei (GRATUIT pentru comenzi de minim 200 lei).

Costurile de expediere vor fi indicate înainte de confirmarea comenzii şi sunt separate de preţul produselor. Termenul de livrare începe de la momentul primirii de către cumpărător a confirmării comenzii sale.

Mod de transport: serviciul de curierat Fan Courier şi Poşta Română

În ROMÂNIA termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare.

Coletele sub 1 kg beneficiază de transport GRATUIT, pe teritoriul României, prin curier la o comandă de minim 200 Lei!

La o comandă sub 200 de lei preţul de livrare este de 20 de lei.

Pentru fiecare kg suplimentar se mai percepe o taxă de 1,5 lei.

Lista completă a localităţilor din aria de acoperire Fan Courier o puteţi găsi la aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi înştiinţaţi în termen de 24 de ore de la primirea coletului.

PROCEDURI OBLIGATORII LA LIVRAREA PRODUSELOR

În ziua livrării coletului, agentul societăţii de curierat va contacta Cumpărătorul prin e-mail/SMS sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. În cazul în care agentul societăţii de curierat nu reuşeşte contactarea Cumpărătorului, acesta va mai proceda la încercări multiple de livrare, în cazul în care destinatarul nu este găsit la adresă.

FAN Courier își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de livrare în termenul mediu de 24 h cu obligația de a informa clienții despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele condiții:

· Condiţii meteorologice nefavorabile independente de voința companiei (ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/roșu, polei, drumuri închise/nepracticabile, etc);

· Număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;

· Volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă în situații deosebite sau perioade de an aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paște, 1-8 Martie, etc);

În cazul în care, în urma tuturor avizărilor, coletul nu va putea fi predat Cumpărătorului din cauza refuzului de primire/plată a coletului sau din cauza imposibilităţii contactării Utilizatorului din culpa acestuia, magazinul www.stilcreativ.ro va anula comanda şi va restricţiona accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei comenzi ulterioare şi/sau la anumite modalităţi de plată a acesteia. Pentru a reactiva accesul, Cumpărătorul trebuie să achite contravaloarea transportului pentru coletul nepredat, prin transfer bancar (ordin de plată) în contul indicat de magazin. În urma reactivării accesului, următoarea comandă va fi acceptată de magazin www.stilcreativ.ro numai prin plata produsului şi a costului de transport în avans, prin una dintre următoarele modalităţi de plata: plata online prin transfer bancar (ordin de plată).

La recepţia coletului, primitorul trebuie să verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie să fie intactă.

Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta şi de a nu plăti contravaloarea coletului dacă sesizează urme de deteriorare şi/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeală, etc.)

Toate menţiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face în scris pe ALB, în prezenţa agentului societăţii de curierat, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va încheia împreună cu acest agent. Doar în astfel de cazuri se poate refuza primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate în considerare.

În termen de 24 de ore din momentul livrării produsului, Utilizatorul se obliga să sesizeze în scris www.stilcreativ.ro, la adresa de email contact@stilcreativ.ro lipsa oricărei "caracteristici obligatorii" a produsului, aşa cum acestea sunt precizate mai sus. Lipsa acestei sesizări reprezintă confirmarea Utilizatorului că produsul livrat a avut la momentul recepţiei sale toate "caracteristici obligatorii" prezente.

Garantarea dreptului de retragere/returnare

În ceea ce priveşte problemele ce pot apărea la produsele livrate de către magazinul nostru, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul 0722999821 sau să ne scrieţi un e-mail la adresa contact@stilcreativ.ro, pentru a identifica cea mai bună modalitate de soluţionare a acestora.

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi produse online. Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

În cazul în care produsul nu coincide cu aşteptările tale, ai la dispoziţie 15 zile pentru a schimba produsul sau poţi opta pentru a primi banii înapoi. Produsul trebuie să nu fie deteriorat sau să prezinte urme de uzură datorate manevrării defectuoase. Cheltuielile de transport se suportă de către client, iar contravaloarea comenzii se va înapoia, prin transfer bancar, în cel mult 30 de zile de la denunțarea în scris a contractului.

Rambursarea poate fi amânată până la data la care produsele vor ajunge la sediul www.stilcreativ.ro

Conform OUG 34/2014 - Ordonanţa de Urgenţă Guvernamentală privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, în momentul în care clientul decide să returneze un produs, acesta trebuie să completeze următorul Formular de retragere să-l trimită scanat, la adresa de email stilcreativ@gmail.com în maxim 15 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

FORMULAR DE RETRAGERE*

Către S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L., Str. Piaţa Amzei, Nr. 5, corp B, camera 1, Etaj 2, Ap. 4, sector 1, Bucureşti, tel.: 0722999821, email: contact@stilcreativ.ro

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

Produs

Preţ

 

 

 

 

 

 

 

 


Produsele mai sus menţionate au fost comandate la dată de ______________

Numele: ___________________________________

Adresă: ____________________________________

Telefon, email: ______________________________

Semnătura consumatorului/consumatorilor: _______

(doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

Dată: _______________________

* Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

 

ATENŢIE!

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor!

Nu primim colete cu ramburs!

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către Stil Creativ Art Deco SRL.

Adresa mai sus menţionată este punct exclusiv pentru recepţionarea coletelor expediate prin curier. Nu se predau colete în mod direct!

Clauză de proprietate

Produsele livrate rămân în proprietatea furnizorului până la plata integrală a preţului de achiziţie.

AMBALARE

Dorința și prioritatea noastră, în momentul în care trebuie să livrăm o comandă, este faptul că produsele noastre trebuie întotdeauna să ajungă la dumneavoastră în siguranță și în stare impecabilă.

Produsele sunt ambalate în cutii cadou, oferite în mod gratuit din partea noastră.

Produsele urmează să fie ambalate antișoc, pentru a nu se deteriora în timpul transportului.

În cazul în care primiţi produsele în ambalaje deteriorate, vă rugăm să reclamaţi curierului în momentul primirii coletului.

Bijuteriile sunt însoţite de certificate de autenticitate, împreună cu reguli de întreţinere a acestora.

RECOMANDĂRI

Fiecare bijuterie este o piesă de artă de înaltă calitate. Vă rugăm să o purtaţi şi să o îngrijiţi cu atenţie, pentru a vă putea bucura de ea cât mai mult timp.

Pentru o întreținere cât mai corectă a bijuteriilor vă recomandăm:

· Păstraţi bijuteria în ambalajul original sau într-un săculeţ din ambalaj moale pentru a menţine calitatea originală a acesteia.

· Ştergeţi periodic produsul cu o cârpă moale care nu lasă scame.

· Evitaţi contactul cu apă.

· Nu folosiţi bijuteriile atunci când vă daţi cu cremă, deodorant, parfum, vă puneţi o mască sau când sunteţi la cosmetică. Nu pulverizaţi parfum sau deodorant direct pe bijuterii pentru că se pot decolora. 

· Nu expuneţi bijuteriile la chimicale folosite în gospodărie. Este de evitat purtarea bijuteriilor, în special a inelelor, atunci când faceţi curăţenie, spălaţi vase, etc., deoarece compuşii chimici din produsele de curăţat/spălat le pot afecta.

· Evitaţi loviturile bruşte şi contactul cu materiale aspre sau abrazive.

· Înainte de culcare să nu uitaţi să le scoateţi pentru că în timpul somnului se pot deforma sau chiar rupe.

· Puneţi-vă bijuteriile numai după ce sunteţi complet îmbrăcaţi şi aţi terminat pregătirile, şi scoateţi bijuteriile primele înainte de a începe dezbrăcarea.

· Aliniaţi corect cataramele şi încuietorile înainte să închideţi brăţările.

Bijuterii unice
lucrate manual
Cutie cadou la
fiecare produs
Livrare GRATUITĂ la o comandă peste 200 lei Plata la livrare
(Sistem ramburs)

Stil Creativ Art Deco SRL
Bucuresti, Romania

+40722 999 821 contact@stilcreativ.ro