StilCreativ
0 produse - 0 lei Coș

Transport

Livrarea standard pe care o oferim este în aria de acoperire a Fan Courier sau prin Poşta Română (în afara ariei de acoperire a Fan Courier) și costă 20 lei (GRATUIT pentru comenzi de minim 200 lei).

Costurile de expediere vor fi indicate înainte de confirmarea comenzii şi sunt separate de preţul produselor. Termenul de livrare începe de la momentul primirii de către cumpărător a confirmării comenzii sale.

Mod de transport: serviciul de curierat Fan Courier şi Poşta Română

În ROMÂNIA termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare.

Coletele sub 1 kg beneficiază de transport GRATUIT, pe teritoriul României, prin Curier la o comandă de minim 200 Lei!

La o comanda sub 200 de lei pretul de livrare este de 20 de lei.

Pentru fiecare kg suplimentar se mai percepe o taxă de 1,5 lei.

Lista completă a localităţilor din aria de acoperire Fan Courier o puteţi găsi la aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi înştiinţaţi în termen de 24 de ore de la primirea coletului.

PROCEDURI OBLIGATORII LA LIVRAREA PRODUSELOR

În ziua livrării coletului, agentul societăţii de curierat va contacta Cumpărătorul prin e-mail/SMS sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. În cazul în care agentul societăţii de curierat nu reuşeşte contactarea Cumpărătorului, acesta va mai proceda la încercări multiple de livrare, în cazul în care destinatarul nu este găsit la adresă.

FAN Courier își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de livrare în termenul mediu de 24 h cu obligația de a informa clienții despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele condiții:

· Condiţii meteorologice nefavorabile independente de voința companiei (ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/roșu, polei, drumuri închise/nepracticabile, etc);

· Număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;

· Volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă în situații deosebite sau perioade de an aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paște, 1-8 Martie, etc);

În cazul în care, în urma tuturor avizărilor, coletul nu va putea fi predat Cumpărătorului din cauza refuzului de primire/plată a coletului sau din cauza imposibilităţii contactării Utilizatorului din culpă acestuia, magazinul www.stilcreativ.com va anula comandă şi va restricţiona accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei comenzi ulterioare şi/sau la anumite modalităţi de plată a acesteia. Pentru a reactiva accesul, Cumpărătorul trebuie să achite contravaloarea transportului pentru coletul ne predat, prin transfer bancar (ordin de plată) în contul indicat de magazin. În urma reactivării accesului, următoarea comandă va fi acceptată de magazin www.stilcreativ.ro numai prin plata produsului şi a costului de transport în avans, prin transfer bancar (ordin de plată).

La recepţia coletului, primitorul trebuie să verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie să fie intactă.

Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta şi de a nu plăti contravaloarea coletului dacă sesizează urme de deteriorare şi/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeală, etc.)

Toate menţiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face în scris pe ALB, în prezenţa agentului societăţii de curierat, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va încheia împreună cu acest agent. Doar în astfel de cazuri se poate refuza primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate în considerare.

În termen de 24 de ore din momentul livrării produsului, Utilizatorul se obliga să sesizeze în scris www.stilcreativ.ro, la adresa de email contact@stilcreativ.ro lipsa oricărei "caracteristici obligatorii" a produsului, aşa cum acestea sunt precizate mai sus. Lipsa acestei sesizări reprezintă confirmarea Utilizatorului ca produsul livrat a avut la momentul recepţiei sale toate "caracteristici obligatorii" prezente.

Garantarea dreptului de retragere/returnare

In ceea ce priveşte problemele ce pot apărea la produsele livrate de către magazinul nostru, nu ezitaţi sa ne contactaţi la numărul 0722999821 sau sa ne scrieţi un e-mail la adresa stilcreativ@gmail.com, pentru a identifica cea mai buna modalitate de soluţionare a acestora.

Ne dorim sa fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi produse online. Daca nu sunteţi incantat de produsele cumpărate, le puteţi returna si noi va vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

În cazul în care produsul nu coincide cu aşteptările tale, ai la dispoziţie 15 zile pentru a schimba produsul sau poţi opta pentru a primi banii înapoi. Produsul nu trebuie să fie însoţit de factura fiscala sa nu fie deteriorat sau să prezinte urme de uzură datorate manevrării defectuoase. Cheltuielile de transport se suporta de către client, iar contravaloarea comenzii se va înapoia, prin transfer bancar, în cel mult 30 de zile de la denunțarea în scris a contractului.

Rambursarea poate fi amânată pana la data la care produsele vor ajunge la sediul www.stilcreativ.ro

Conform OUG 34/2014 - Ordonanţa de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, in momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa completeze următorul Formular de retragere să-l trimită scanat, la adresa de email contact@stilcreativ.ro în maxim 15 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

 

FORMULAR DE RETRAGERE*

Către S.C. Stil Creativ Art Deco S.R.L., Str. Piaţa Amzei, Nr. 5, corp B, camera 1, Etaj 2, Ap. 4, sector 1, Bucureşti, tel.: 0722999821, email: contact@stilcreativ.ro

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

Produs

Preţ

 

 

 

 

 

 

 

 


Produsele mai sus menţionate au fost comandate la dată de ______________

Numele: _________________________________________________________

Adresă: __________________________________________________________

Telefon, email: ____________________________________________________

Semnătura consumatorului/consumatorilor: ___________________________

(doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

Dată: _______________________

* Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

 

ATENŢIE!

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor!

Nu primim colete cu ramburs!

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către Stil Creativ Art Deco SRL.

Adresa mai sus menţionată este punct exclusiv pentru recepţionarea coletelor expediate prin curier. Nu se predau colete în mod direct!

Clauză de proprietate

Produsele livrate rămân în proprietatea furnizorului până la plata integrală a preţului de achiziţie.

AMBALARE

Dorința și prioritatea noastră, în momentul în care trebuie să livrăm o comandă, este faptul că produsele noastre trebuie întotdeauna să ajungă la dumneavoastră în siguranță și în stare impecabilă.

Produsele sunt ambalate în cutii cadou, oferite în mod gratuit din partea noastră.

Produsele urmează să fie ambalate antișoc, pentru a nu se deteriora în timpul transportului.

În cazul în care primiţi produsele în ambalaje deteriorate, vă rugăm să reclamaţi curierului în momentul primirii coletului.

Bijuteriile sunt însoţite de certificate de autenticitate, împreună cu reguli de întreţinere a acestora.

Bijuterii unice
lucrate manual
Cutie cadou la
fiecare produs
Livrare GRATUITĂ la o comandă peste 200 lei Plata la livrare
(Sistem ramburs)

Stil Creativ Art Deco SRL
Bucuresti, Romania

+40722 999 821 contact@stilcreativ.ro